vrijdag 19 februari 2016

Styletone box: februari 2016

We zijn weeral halfweg februari en dit betekend alweer een nieuwe styletone box. Deze is geïnspireerd op de galaxy style, op reis in de ruimte of om eens 'uit je comfortzone' te treden. Van een nagellak met de kleuren van de ruimte tot reis essentials.

Bon voyage!

De eerste twee producten die mij meteen opvielen door hun prachtige kleuren waren de handcrèmes van Figs & Rouges. Ze bieden elk dezelfde verzorging: voedend en verzachtend maar hebben elk hun eigen geur. De ene handcrème is heel fruitig en ruikt naar mango en mandarijn. De andere is eerder bloemig want deze bevat Rose en Berry. Ze zijn beiden verrijkt met sheaboter. Deze mooie tubetjes zijn perfect voor in je tas of om mee te nemen op reis.
Als tweede product in de box zit een lipstick crayon van Lord & Berry. Het is een Italiaans make-up merk. De lipcrayon is matt, heeft een intense kleur en is zacht van structuur. Ik ontving de kleur Bouquet en is zoals beschreven in het productenboekje 'a deep floral shade'.
Het derde product is een mooi contour palette van City Color. Het 'contouren' is tegenwoordig een hype maar zelf doe ik dat niet veel omdat ik de juiste producten er niet voor had. Dit palette is ideaal om dit uit te testen. Het bevat drie cream to power producten: een highlighter, een bronzer en een contour kleur. Het palette bevat ook een voorbeeld en uitleg waar je welk product moet aanbrengen.
De laatste twee producten in de box zijn voor je nagels. Als eerste een hele mooie nagellak van Nailsinc. Je kon één van de zes kleuren ontvangen in je box. Ik kreeg een mooie diepe paarse kleur, Old Bond Street. Het zijn heel glanzende lakjes met een gel effect zonder dat je een UV lamp nodig hebt.
Als laatste zat in de box een mooie glazen nagelvijl van Styletone zelf. Dit is dan ook meteen hun eerste product van eigenmerk waar ze natuurlijk heel trots op zijn en terecht. Een glazenvijl is zeer goed voor de nagels. Het maakt ze gezond en sterk.
Ik ben heel enthousiast over de box van deze maand en kan niet wachten om alles goed te gaan uit testen.

Wil je weten wat in de vorige box zat, dan kan je dat terug vinden via deze link: http://adaygoesbyunnoticed.blogspot.be/2016/01/styletone-box-januari-2016.html
Meer informatie over de Styletone? http://www.styletone.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten